Author Archive

Andre innkalling og sakspapirer til årsmøtet 2010

Her finner dere andre innkalling og sakspapirer til Hyperion Oslos årsmøte 2010: http://hyperionoslo.no/wp-content/uploads/2010/11/Sakspapirer-ÅM2010-HO-komplett.pdf

Vel møtt!

Innkalling til årsmøte 2010

Tid: Mandag 22/11-2010 kl. 17.00 til 19.00 (sosialt etterpå)

Sted: Hyperionkontoret, Akersbakken 12

Påmeldingen til årsmøte for Hyperion Oslo for 2010 har nå startet. Innkalling med dokumenter finner man her.

Alle styremedlemmer i våre foreninger kan registrere påmeldinger av observatører og delegater ved å klikke seg inn på HyperSys med denne lenken: https://n4f.hypersys.no/assembly/7/

Støttetildelingen for 2010 er klar!

Da er støttetildelingen for 2010 endelig klar! Vi i styret til Hyperion Oslo beklager den sene utbetaling i år. Dette skyldes bl.a. nye krav fra Oslo kommune som har vært tids- og ressurskrevende for styret, i tillegg til at kommunen utbetalte støtten langt senere i år enn tidligere. Vi håper dette vil bedre seg til neste år, men det er vanskelig å forutsi når midlene fra kommunen kommer. Dette har variert, og i 2009 fikk vi utbetalt midlene i mars mens vi i år fikk de i juni. Vi skal forsøke å holde dere oppdatert på hva som skjer, og det lønner seg å følge med på vår nettside!

Full oversikt over støttefordelingen for i år finner dere her.

Vi har i år trukket ut fem foreninger ved loddtrekning i en intern stikkprøvekontroll, som del av en ny kontrollrutine. For de som har blitt tatt ut til kontroll (se tildelingsoversikten), betyr dette at styret om kort tid vil sende dere en forespørsel om å få tilsendt regnskapet deres for 2008 og 2009, samt referat og innkalling til årsmøtet deres for 2009. Ta kontakt med oss dersom dere lurer på noe.

VIKTIG: Fra og med 2011 har Oslo kommune gitt beskjed om at de ønsker regnskap fra samtlige av Oslo-foreningene våre, for å kunne se hva tilskuddet vi deler ut til dere benyttes til. Det betyr at alle våre foreninger må være forberedt på at man i forbindelse med støttesøknaden for Hyperion Oslo i 2011, vil bli bedt om å sende inn regnskapet sitt for 2009 i tillegg til den vanlige årsrapporten til Hyperion. Kravene til regnskapet er ikke strenge, og alt dere trenger å gjøre er å føre en enkel oversikt over hva dere har brukt penger på og hva dere har hatt av inntekter i 2009. Det vil bli Hyperion Oslo-styret neste år som står ansvarlig for å kreve inn regnskapene.

Har noen spørsmål rundt de nye kravene til kommunen eller til årets støttetildeling, er det bare å kontakte oss på kontakt@hyperionoslo.no.

Bli medlem i Hyperion Oslo!

Hvem som helst kan bli medlem i Hyperion Oslo, enten ved å melde seg inn i en av våre eksisterende foreninger/lag eller ved å starte din egen forening (det er lettere enn du tror!).

Les mer her

Fordeling av støtte

Kommende mandag skal styret i Hyperion Oslo avholde møte for å fordele de 550 000 kr vi har mottatt i støtte fra Oslo kommune. Vi vil kort tid etter det legge ut informasjon her på nettsiden vår og informere alle medlemsforeningene om resultatet av fordelingen. Som i tidligere år vil vi kreve at alle foreningene som tildeles støtte må signere et akseptskjema der man godtar enkelte vilkår for bruk av pengene og hva slags rapportering man må gjøre i etterkant.

Oslo-konferansen – også for deg utenfor Oslo!

Selv om vi kaller det Oslo-konferansen 2010 kan du selvsagt også delta hvis du bor utenfor Oslo! Dette er tross alt et arrangement for alle Hyperionister fra det ganske land.

Read more

Påmelding til Oslo-konferansen er i gang

Til høyre finnes nå påmeldingskjema for Oslo-konferansen 2010! Meld deg gjerne også på vår facebook-event som er å finne her.

Read more

Vi har fått Oslo-støtten for 2010

For kort tid siden annonserte Oslo kommune på sin nettside at barne- og ungdomsorganisasjonene i Oslo har fått støtten for 2010.

Read more

Hyperion Oslos nettside er oppe!

Vi har nå fått på plass egen nettside for Hyperion Oslo der vi kommer til å legge ut nyheter og informasjon om fylkeslaget og aktiviteten vår. I tillegg har vi en egen facebook-gruppe man kan melde seg inn i.