Author Archive

Lyst til å starte en forening?

Har du lyst til å starte din egen forening, har du allerede en forening som du vurderer å melde inn, eller er du simpelthen nysgjerrig på hva Hyperion Oslo driver med? Slå på tråden, da vel! Hyperion Oslo kan kontaktes ved styreleder Trine på tlf 959 00 523 eller e-post trine krøll n4f.no.

 

 

Sakspapirer til årsmøte 2011

Her er sakspapirer til Hyperion Oslos årsmøte 2011.

Hyperion Oslos årsmøte 2011 – fullstendige sakspapirer

Innkalling til årsmøte

1. innkalling til årsmøte for Hyperion Oslo 2011
Tid:
Torsdag 15/12-2011 kl. 18.00 til 20.00 (sosialt etterpå)
Sted:
Hyperion-kontoret, Akersbakken 12

Det innkalles herved til årsmøte i Hyperion Oslo, avholdt i Hyperions lokaler i Akersbakken 12, torsdag 15. desember. I henhold til vedtektene skal årsmøte avholdes i november. Da vi dessverre ikke har fått innkalt til dette i tide, håper vi at årsmøtet velger å se bort ifra dette og sette møtet i desember i år. Styret beklager selvsagt dette, men heller sent årsmøte enn intet årsmøte!

På årsmøtet skal nytt styre velges, og dere skal bestemme hvordan Hyperions største regionslag skal fungere det neste året. Vi håper derfor din forening setter av kvelden!

Etter årsmøtet vil også Hyperion Oslo arrangere en sosial sammenkomst for deltakerne og styremedlemmer i foreningene våre, og inviterer til pizza, spill og lek utover kvelden. Dette er en super anledning for å prate med kjente og ukjente fjes, og bli bedre kjent med andre fantastiske fritidsinteresser og mennesker.

Påmelding kan gjøres i HyperSys (https://n4f.hypersys.no/assembly/9/) allerede fra og med i dag, og antall delegater og observatører en forening har er avhengig av medlemstallene deres. Foreninger som ikke hadde medlemmer i 2010, eller som først ble innmeldt i 2011, inviteres som observatører. Se vedlegg for en oversikt over delegat- og observatørfordelingen til årets årsmøte. Delegatfordelingen er basert på medlemmer innrapportert til Hyperion, og som er bosatt i Oslo og under 26 år for rapporteringsåret.

Frist for vedtektsendringer, nye saker til møtet og for påmelding av delegater, er en uke før årsmøtet, dvs. torsdag 8. desember. Alle forslag til saker og vedtektsendringer må sendes styret på epost til adresse kontakt@hyperionoslo.no.

Vi ses på årsmøtet!

Vennlig hilsen styret i Hyperion Oslo

 

Fullstendig innkalling

Signér akseptskjemaer!

(Money av lalunablanca, CC BY-NC-SA 2.0)

På torsdag ble akseptskjemaer sendt ut, og i ettermiddag hadde allerede ti foreninger klart å signere dem. I løpet av dagen ble dermed 323.468 kr utbetalt. Det er i skrivende stund seksten foreninger som ikke har signert akseptskjema, og en forening som venter på utbetaling.

Fullstendig oversikt over støtteberegning kommer snart. Hvis alle er snille barn, blir det også statistikk og beskrivende grafer.

Dagens styrevedtak

I år mottok vi 465 161 kr av Oslo kommune. Av disse skal 460 000 kr fordeles til medlemsforeningene som var med på å generere medlemstall i 2009 (som støtta utbetalt nå er basert på), og 20 000 kr skal fordeles på foreningene innmeldt etter den tid.

Håper alle er klare for å signere akseptskjemaer, de kommer snart til en innboks nær deg!

Nå fordeles straks midlene!

(International Money Pile in Cash and Coins av epSos.de, CC  BY 2.0)

I morgen, lørdag 22. oktober, samles styret i Hyperion Oslo for å fordele midlene vi har mottatt av Oslo kommune i år, av hvilket siste halvdel rant inn på konto i forrige uke. I år mottok vi 465.161 kr.

Søknaden til Oslo kommune for 2012 er levert!

(file cabinets av redjar, CC  BY-SA 2.0)

I dag har Hyperion Oslo levert vår årlige søknad til Oslo kommune om driftsmidler. For spesielt interesserte, kan vi melde at det er snakk om søknad om driftsmidler til barne- og ungdomsorganisasjoner i Oslo, et kulturtilskudd fra Oslo kommune, Kulturetaten Det var et styr i år igjen, men akk, hva vi ikke gjør for deg, kjære medlemsforening.

For spesielt uinteresserte, kan det oppsummeres til at hvis dere leverte årsrapport før søndag 14. august, og regnskap innen i dag kl 18.15, kommer dere til å få penger senere i år.

Ok, men når blir det, lurer dere kanskje på? Det korte svaret er, vi vet ikke helt ennå. Kulturetaten sa at de skulle bli ferdig med å utbetale i august. Vi håper det skjer tidlig i september, men pengene blir nok ikke å se i foreningenes konti før tidligst begynnelsen av oktober.

Vil du ha et lengre svar? Eller lurer du på hvordan det hele henger sammen?