Søknaden til Oslo kommune for 2012 er levert!

(file cabinets av redjar, CC  BY-SA 2.0)

I dag har Hyperion Oslo levert vår årlige søknad til Oslo kommune om driftsmidler. For spesielt interesserte, kan vi melde at det er snakk om søknad om driftsmidler til barne- og ungdomsorganisasjoner i Oslo, et kulturtilskudd fra Oslo kommune, Kulturetaten Det var et styr i år igjen, men akk, hva vi ikke gjør for deg, kjære medlemsforening.

For spesielt uinteresserte, kan det oppsummeres til at hvis dere leverte årsrapport før søndag 14. august, og regnskap innen i dag kl 18.15, kommer dere til å få penger senere i år.

Ok, men når blir det, lurer dere kanskje på? Det korte svaret er, vi vet ikke helt ennå. Kulturetaten sa at de skulle bli ferdig med å utbetale i august. Vi håper det skjer tidlig i september, men pengene blir nok ikke å se i foreningenes konti før tidligst begynnelsen av oktober.

Vil du ha et lengre svar? Eller lurer du på hvordan det hele henger sammen?

Comment are closed.