Påmelding til Oslo-konferansen er i gang

Til høyre finnes nå påmeldingskjema for Oslo-konferansen 2010! Meld deg gjerne også på vår facebook-event som er å finne her.

Hyperion Oslo i samarbeid med Hyperion arrangerer Oslo-konferansen 2010 helga 11.-13. juni. Konferansen er for deg som er aktiv eller tillitsvalgt i en medlemsforening, og opplegget blir en salig blanding av skolering og lol! Konferansen er åpen for ALLE medlemmer og aktive i foreningene som ønsker å delta, ikke bare de som holder til i Oslo!

Kursene på konferansen vil ha temaer innen Hyperion-folkets interesser – alt fra opplæring i HyperSys, nettsidedesign til fanfiction for nybegynnere.  Påmelding er gratis og åpen for alle medlemmer av Hyperion.

Programmet er delt i to parallellsesjoner og det er lagt opp til sosial aktivitet fredag og lørdag kveld. Mat er inkludert og lørdag kveld blir det festmiddag for alle deltakere! Trenger du overnatting eller har spesielle behov må du oppgi dette i påmeldingen.

Comment are closed.