Om oss

Hei!

Vi er et av fylkeslagene til paraplyorganisasjonen Hyperion N4F – Norsk Forbund For Fantastiske Fritidsinteresser. Hyperion Oslo ble stiftet i 2003 og består av lokale medlemsforeninger med egne styrer og aktiviteter og deres tilsluttede medlemmer. Nå har vi over 20 medlemsforeninger med mer enn 1000 medlemmer totalt i Oslo, men vi vil alltid ha flere Oslo-foreninger! Hyperion Oslo drives av et styre som blir valgt på årsmøtet vårt, hvert år i november.

Hyperion Oslo skal være en støtteformidler for kommunal støtte fra Oslo kommune, tilby kurs- og skolering samt være et interesseorgan for våre medlemmer og medlemsforeninger. Vi mottar årlig støtte fra Oslo kommune og vi jobber for å tilrettelegge best mulig for våre medlemsforeninger, slik at de igjen kan gi sine medlemmer et best mulig tilbud.

Fantastiske fritidsinteresser kan være så mangt, så hva slags fantastiske fritidsinteresser har du? Hvis du og vennene dine driver med f.eks. rollespill, data, brettspill, eller laiv, hvorfor ikke starte opp en forening og melde dere inn i Hyperion-Oslo? Om dere melder dere inn i kan vi hjelpe dere med skolering, f.eks. kurs i regnskap og budsjett, og dere får pengestøtte som vi søker fra kommunen om. Vi deler ut over en halv million kr til foreningene våre.

Vi sees!


Mvh

Styret i Hyperion-Oslo

  • Trackback are closed
  • Comments (0)
  1. No comments yet.