Våre medlemsforeninger

Ares

«Treffes på mandager på Høgskolen i Oslo, tirsdager ved Universitetet i Oslo og onsdager på Bjølsen. Vi spiller brettspill, rollespill og miniatyrspill. Alle er velkomne!»

Kontaktperson: Inge Carlén E-mail: carlen.inge (kanelbolle) gmail.com, Tlf: 92414010

Arthedaín – Den Norske Tolkienforening

«Arthedain – Norges Tolkienforening: Formålet er å utbre interessen for og kunnskapen om den engelske forfatteren J.R.R. Tolkien (1892-1973) og hans verk.»

Kontaktperson: Kaj Andre Apeland E-mail: styret (kanelbolle) vingilot.org Tlf: 90139215

Blindern E-Sportklubb

«Vi er en nystartet forening som ønsker å fremme godt studiemiljø blant dataspillinteresserte, samtå bidra til et E-sport miljø både på og utenfor Universitetet i Oslo. Målet er er å holde LAN med turneringer og andre sosiale events knyttet it E-sport. »

Kontaktperson: Kjell Wilhelmsen E-mail: kjellwi (kanelbolle) sv.uio.no Tlf: 93050912

BluedropGaming

«Fra Bluedrop sitt landsmøte: “det er på tide at vi lager en forening. En Gamingforening” Bluedrop stammer fra utrykket “å bluedroppe”, som betyr “å jukse trådløst”. Vi er en gruppe gutter og jenter fra oslo som liker å spille spill(dataspill). vi arrangerer små lan der vi har konkuranser. De andre delene av organisasjonen vår er: Bluedrop-productions: som lager bla. filmer(reform 08) Bluedrop-art: som pusler med dikt og kunst og sist i vår familie, Bluedrop-gaming(BDG)som da driver med data, spill og lan. »

Kontaktperson: Mikkel Haugen E-mail: mikkel (kanelbolle) elev.no Tlf: 95171697

Cinema Paradiso

«Cinema Paradiso er en organisasjon som er en slags filmklubb med hovedfokus på Harry Potter. Medlemsaktivitet – Se på film – Dra på kino – Sosiale sammenkomster – Reise – Filmturer osv.» «Cinema Paradiso er en organisasjon som er en slags filmklubb med hovedfokus på Harry Potter. Medlemsaktivitet – Se på film – Dra på kino – Sosiale sammenkomster – Reise – Filmturer osv.»

Kontaktperson: E-mail: jorgen (kanelbolle) elev.no Tlf: 99499493

Foreningen Arcon

«Foreningen ARCON organiserer hvert år i slutten av juni Spillfestivalen ARCON som er en festival for spillentusiaster fra hele Norge. Festivalen har vært avholdt i over 25 år, og vært Norges største de siste 15 årene. Flere hundre fantasifulle og kreative mennesker samles for å spille brett-, rolle-, samlekort-, miniatyrspill, se film, delta i diskusjoner, utveksle idéer og hygge seg.»

Kontaktperson: Espen Sortland E-mail: espen (kanelbolle) spillfestival.no Tlf: 92442211

Fort Flambøso Spill og Film

Kontaktperson: E-mail: magnar.muller (kanelbolle) gmail.com Tlf: 90572656

Foss Origamilag

«Foss Origamilag er et elevlag ved Foss videregående skole som driver med origamibretting.»

Kontaktperson: Boye Borg Nygård E-mail: boye.borg (kanelbolle) gmail.com Tlf: 45292636

GNIZ

«En ambisiøs organisasjon for ungdom i Akershus/Stor-Oslo som har interesse for data og spesielt online gaming. GNIZ skal skape et miljø for gaming i Oslo og Akershus, står det så pent i våre vedtekter. Vi har store drømmer om å bli så store at vi kan arrangere data-party i større skala, men alt starter i det små. GNIZ teller 14 medlemmer i oktober 2008, etter å ha startet å ta inn medlemmer i januar 2008.»

Kontaktperson: Alexander Kobbevik E-mail: kontakt (kanelbolle) gniz.no Tlf: 99590107

Hyllest Til Harry

«Harry Potter og diverse spill»

Kontaktperson: Marthe Mathiesen E-mail: carine.odegaard (kanelbolle) gmail.com Tlf: 48109841

Kattas Fabelprosaiske Elevsamfund

«Formålet til KFE er å fremme og dyrke fantastiske og fabelprosaiske interesser på Oslo Katedralskole. Tradisjon og medlemmers ønsker definerer hvilke aktiviteter foreningen driver med, ofte film, spill og rollespill i forskjellige former. KFE er hovedsakelig en forening for elever ved skolen, men er også åpen for andre. »

Kontaktperson: Susanne Bergø E-mail: fabelprosaiske (kanelbolle) gmail.com Tlf: 47872546

Kreativ Aktiv Norsk Dataungdom

«KANDU er Norges største interesseorganisasjon for dataungdom, og har siden 1996 arrangert The Gathering i Vikingskipet, Hamar. I den siste tiden har organisasjonen jobbet med å skape fokus på kreativ databruk, å skape et godt miljø for dataungdom og lage kurs og annet som tilbud til miljøet.»

Kontaktperson: Tommy Sollyst Hulthin E-mail: kontoret (kanelbolle) kandu.no Tlf: 91745479

Narros

«Vi er en rollespillgruppe som har spilt sammen siden 1998. »

Kontaktperson: Svend Erichsen E-mail: narros.rpg (kanelbolle) gmail.com Tlf: 48179230

Noob Schoolbus Gaming

«NSBG er en forening for e-sport interesserte, og jobber for annerkjennelse av data- og konsollspill som sport, samt har det gøy med spill og konkurranser. Hovedarbeidet til forreningen går ut på å skape interesse om data- og konsollspill og arrangere sosiale sammenkomster foran tv eller data. Vi ønsker også å jobbe utad for økt interesse for e-sport, gjennom leserinnlegg i aviser, promotering av aktivitetene våre og sosiale samlinger hvor vi vil opplyse deltakere om e-sport nasjonalt og internasjonalt.»

Kontaktperson: Mikal Kvamsdal E-mail: mkvamsdal (kanelbolle) yahoo.com Tlf: 45465867

Norges Othelloforbund

«Norges Othelloforbund arbeider for å utbre brettspillet Othello gjennom å organisere turneringer og andre aktiviteter.»

Kontaktperson: Tor Birger Skogen E-mail: tobisk (kanelbolle) gmail.com Tlf: 94891300

Norwegian Film Recreation Society

Kontaktperson: Mathilde Riiser Berge E-mail: norwegian.fires (kanelbolle) gmail.com Tlf: 98894736

Nydalen Datagruppe

Kontaktperson: Thomas Rigvår E-mail: thomas (kanelbolle) olanor.no Tlf: 92609573

Obnoxious Gaming

«Obnoxius Gaming er en forening som består av en gjeng data og spill interesserte. Utgangspunktet for foreningen var måntlige møter for å spille og sosialisere. Vi møtes etter avtale hos en av våre medlemmer som legger opp for konsoll spilling og lignende. I tillegg har vi en server som blant annet bruker til multiplayer spilling. Interesseområdet gjelder de fleste spill fra følgende sjangere: action, adventure, sport, racing o.l. . Vi benytter generelt den siste generasjonen av spillkonsoller (xbox 360, PS3, Wii) i tillegg til data.»

Kontaktperson: Thomas Bensmann E-mail: obnoxiousgaming (kanelbolle) gmail.com Tlf: 99235077

Oslo Fabelprosaiske Losje

Kontaktperson: Trine Jakobsen E-mail: losjen (kanelbolle) n4f.no Tlf: 95900523

Oslo Magicforening

«Fremmer kortspillet Magic the Gathering. Arrangerer turneringer og aktiviteter knyttet til Magic.»

Kontaktperson: Thomas Refsdal E-mail: styret (kanelbolle) oslomtg.no Tlf: 98806199

Oslo Miniatyrspillklubb

«Vi spiller miniatyrspill hver søndag fra kl 1200. Vi møtes inntil videre i Outlands butikk i Kirkegata. For tiden er Warhammer, Warhammer 40K og Warmachine/Hordes mest populært.»

Kontaktperson: Mikkjel Trønnes E-mail: havardhk (kanelbolle) yahoo.no Tlf: 98023796

Oslo Soldaaat Kløbb

«Oslo Soldaaat Kløbb (heretter OSK) er en barne- og ungdomsforening basert i Oslo med formål å fremme medlemmenes fremtredenskap i dataspillet “Soldat”. OSK er et medlemsforening av Hyperion – Norsk forbund for fantastiske fritidsinteresser. OSK baserer seg på frivillig engasjement, og er partipolitisk og religiøst uavhengig.»

Kontaktperson: Pål Thygesen E-mail: paalthygesen (kanelbolle) gmail.com Tlf: 97509723

Poképower Norge

«PokéPower Norge er en forening som dreier seg rundt kortspillet Pokémon TCG. Kortspillet er et (fremdeles) svært aktuelt spill, med flere millioner spillere verden over, årlige VM og NM osv. Foreningen ble dannet med i utgangspunktet to mål for øyet. Det ene var å ha en organisert vennegjeng av Pokémonspillere som kunne øve og ha det gøy med Pokémon med andre, og på den måten frigjøre seg fra problemene ved å være bundet til turneringer for å møte motstand. Noe som både koster en del i lengden, samtidig som at turneringer arrangeres for sjelden til at man kan få effektivisert og utviklet sin spillestil fort. Det andre målet var et nokså konkret et, vi ønsker å ha en forening i ryggen mtp. NM-deltagelse neste år. Det er mye morsommere å spille i et NM som en del av et lag, heller enn som en “ensom ulv”. Lagånd er viktig, og med PokéPower Norge prøver vi å fremme følelsen av samhold, hånd i hånd med sunn konkurranse. Disse to målene er de foreningen ble bygget på, og vi håper at vi, gjennom samhold, demokrati og en glødende interesse for den fantastiske fritidsinteressen Pokémon TCG kan virke fremmende for både oss selv som forening, for Pokémon og for Hyperion, som gir rom for andre aktiviteter enn kun korps og speider.»

Kontaktperson: Erik Jarle Nordbø E-mail: erik (kanelbolle) nordbo.nu Tlf: 90639097

Ranking Battles Norway

«RBN arrangerer turneringer i slossespill, med hovedfokus på de mest populære spillene innenfor sjangeren. Ønsker å gjøre “spillere” bedre.»

Kontaktperson: David Skevik E-mail: rbnorway (kanelbolle) hotmail.com Tlf: 91187231

Rock’n’Rollespill

Kontaktperson: Niklas Arentz Brænd E-mail: niklas.arentz (kanelbolle) gmail.com Tlf: 92808614

Spillskaperlaget

Kontaktperson: Anders Nygaard E-mail: bergjylt (kanelbolle) gmail.com Tlf: 99583419

Team SuperNova

«Team SuperNova er en gruppe jusstudenter som driver prosedyrekonkurranser, der vi spiller ut rettssaker. Vi ønsker å skape bevissthet rundt juridiske problemstillinger, og gjøre hverdagsjuss til noe som er tilgjengelig for foreningens medlemmer. Særlig er det viktig at foreningens mindre erfarne medlemmer kan få være med å leke krangel med huseieren, slik at de kan være forberedt på situasjoner som kan dukker opp i virkeligheten.»

Kontaktperson: Camilla Angelique Barr E-mail: camillabarr (kanelbolle) hotmail.com Tlf: 48151516

theLAN

Kontaktperson: Jørgen Vigdal E-mail: jorgen.vigdal (kanelbolle) thelan.no Tlf: 91320132

The Shadow Project

«TSP er en fantastisk forening! Vi driver nemlig med fantastiske ting som science fiction, fantasy og tilhørende genere/emner, enten via bok, film eller andre media. I løpet av året har vi flere “microcons” – småfestivaler hvor vi viser filmer og serier med et felles tema, gjerne rundt en eller flere aktuelle sf-serier og -filmer. Fra tid til annen har vi også gratis kinovisninger av science fiction- og fantasyfilmer for medlemmene våre. Hver sommer jobber vi med Norges største science fiction-festival kalt Oslo Science Fiction-festival (http://www.osff.no). Der har vi visninger av filmer og TV-serier, foredrag og debatter, konkurranser, auksjoner, kostymeball og mye annet. »

Kontaktperson: Hans Størk Tømmerholt E-mail: tsp (kanelbolle) shadowproject.org Tlf: 93847619

Tid Sted Rom

«Tid Sted Rom spiller og utvikler en type fantasi, frifantasi. Forenngen møtes to ganger i måneden hvor vi spiller og har det gøy. »

Kontaktperson: Camilla Angelique Barr E-mail: camillabarr (kanelbolle) hotmail.com Tlf: 48151516

Torshov Action Extreme Offpiste Gaming

«Foreninga har delt sin aktivitet i to deler: Vinter og sommer. Vinteraktivitene består hovedsaklig av brettspill og tv-spill, der Settlers og Star Wars er hovedstikkord. Sommeraktivitetene er hovedsaklig klassiske utendørsspill/leker, her inkludert den årlige frisbee/boccia-turneringa. I tillegg fortsetter ofte vinteraktivitetene om sommer.»

Kontaktperson: Eirik Gran E-mail: eirikg (kanelbolle) nu.no Tlf: 95831400

Vestkanten-Lan

«Vi er en forening som driver med LAN, med virkeområde i Oslo Vest.»

Kontaktperson: Cornelius Konow Rieber-Mohn E-mail: corneliusrm (kanelbolle) hotmail.com Tlf: 91544844

Vi Kan Alt

«Foreningen er startet opp grunnet interesse for quiz og kunnskapsspill i et ungdomsmiljø i Oslo. Foreningen deltar med ett eller flere lag stadig på pubquiz, arrangerer noen ganger egen quiz eller spillkvelder der spill som for eksempel Trivial Persuit spilles. Alle medlemmene er med på å utforme strategier for hvordan foreningen kan sikre at medlemmene mestrer quiz og kunnskapsspill på tilfredsstillende måte. I dag er vi fem medlemmer som både sammen og hver for oss jobber for å øke vår kunnskap på ulike områder. Vi fordeler områder og jobber aktivt med å forbedre oss både som individuelle medlemmer i foreningen, men også som deler av ett eller flere lag i foreningen.Vi møtes noen ganger så ofte som hver uke, og minst én dag i måneden. Foreningen har gått til innkjøp av Trivial Persuit og nødvendige ressurser for å styrke medlemmenes allmennkunskap, og har noen ganger servering på spill- og quizkveldene.»

Kontaktperson: Mathilde Emilie Pettersvold E-mail: vikanalt (kanelbolle) gmail.com Tlf: 46923340

  • Trackback are closed
  • Comments (0)
  1. No comments yet.